Nieuwe Evidence Platelet Rich Plasma Behandeling Voor Knie Artrose

De niet-chirurgische behandeling van de klachten door artrose is steeds meer in opmars. In onze praktijk zien wij twee groepen patiënten: oudere mensen met artrose die een gewrichtsoperatie willen uitstellen of met zo goed mogelijk onderhoud een operatie willen vermijden. Anderzijds jongere mensen die door een ongeluk, blessure of andere redenen een gewrichtsoperatie zo lang mogelijk willen uitstellen, of zelfs de blessure willen genezen in het ideale geval.In onze praktijk gebruiken we al jaren behandelingen zoals Platelet Rich Plasma en Hyaluronzuur injecties om patiënten met klachten als gevolg van knie artrose te helpen. Dit zijn zeer veilige , laagdrempelige en effectieve behandelingen om de functie en pijn te verbeteren.

65% van de ondervraagde orthopedisch chirurgen of sportartsen gebruiken nog geen “orthobiologische behandelingen” dwz Platelet Rich Plasma of Hyaluronzuur injecties.De artsen die wel patiënten behandelen met deze methodes gebruiken meestal de Hyaluronzuur injecties en nog geen Platelet Rich Plasma injecties. Een derde overweegt PRP en Hyaluronzuur te gaan gebruiken.We are early!

About the Author :

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH