Testimonial Knieklachten

Beste dr. Mulder,
Hierbij wil ik u laten weten dat de pijn in mijn knie echt tot het verleden behoort.Ik kan u niet vertellen hoe dankbaar ik ben.
Na meer dan een jaar verschillende orthopeden te hebben bezocht en fysiotherapie en maneel therapie te hebben gevolgd, waarbij corticosteroïde injecties werden voorgesteld, maar die ik bij nader inzien niet heb genomen,

Testimonial Rugklachten

Ik ben in contact gekomen met de praktijk van de familie Mulder vanwege onze dochter. Zij was februari jl na een val met wintersport op haar stuitje was gevallen en ik was op zoek naar een effectieve behandelmethode voor haar omdat ik begreep dat stuitjes maar lastig helen. Toen ik zag wat zijn behandelmethode was (Prolotherapie) werd ik ook nieuwsgierig of hij voor mij wat kon betekenen.

Wij blijven open! Coronavirus

Geachte patiënten!

Wij zijn open voor acute gevallen!

Wij hebben verkozen om in deze situatie de adviezen van onze beroepsgroep de AVIG, de Landelijke Huisartsen Vereniging en het RIVM te volgen.

Praktisch betekent dit voor U:

Bij twijfel aan de eigen gezondheid, mogelijke verkoudheid en/of infectie,

Verkeershinder N3 Dordrecht

Aandacht alle patiënten die komende weken naar de loc. Dordrecht komen!! Vanaf 19 januari is de Wantijbrug op de N3 afgesloten tot begin April. Hiermee zal verkeer vanaf de A15 uit het oosten hinder ondervinden! Omrijden kan via de A15 richting Ridderkerk – A16 richting Dordrecht , of via de A27 naar Breda – A59 –

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH