Over Björn K. Mulder

Arts voor Orthopedische Geneeskunde
Björn K. Mulder behaalde zijn Artsendiploma aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam waar hij al vroeg geïntereseerd was in het bewegingsapparaat. Na zijn studie behaalde hij de titel Arts voor Orthopedische Geneeskunde te Leiden waar hij zich specialiseerde in de niet-chirurgische behandeling van klachten van het bewegingsapparaat volgens Cyriax onder Dr. Jan Mens. Tijdens de opleiding hebben ze samen ook onderzoek gedaan naar de rol van injectietherapie bij lage rugklachten. In De Verenigde Staten heeft dokter Björn Mulder de vervolgopleiding “Orthopedic Medicine” gevolgd. Verdere kwalificaties zijn behaald door cursussen en opleidingen te volgen in Nederland, Duitsland, Engeland, de Verenigde Staten en Mexico.

Björn Mulder startte de Rug en Gewrichtskliniek met het doel om de meest moderne, evidence-based, veilige en effectieve behandelingen te kunnen toepassen. Met het oog op de laatste ontwikkelingen en met de kennis die de tand des tijds heeft doorstaan, streeft dokter Björn Mulder er naar om het beste en de meest alomvattende behandeling te kunnen aanbieden.

Björn Mulder is lid en secretaris van de Vereniging van Artsen Orthopedische Geneeskunde, lid van de AVIG en de American Association of Orthopedic Medicine.
Tevens geeft Björn Mulder cursussen in injectietherapie voor artsen in het Erasmus MC en geeft samen met Arthur Mulder (chiropractor) trainingen in Manuele Therapie.

BIG: 49919529101

AGB code: 84102353, 84057344

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH